ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΠΝΟΔΟΧΟΙ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ KΑΦΕ-ΓΚΡΙ

 

Έχουμε εισάγει ένα νέο σύστημα πλαστικής καπνοδόχου, το οποίο ειναι εξωτερικής τοποθέτησης με πιστοποίηση για την αντοχή σε καιρικές συνθήκες, χρώματος γκρι-σκούρο καφέ (RAL 8019) σε διατομές Φ50 ως 160 με σημαντικά χαμηλότερο συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας 0,06469 W/(mK) έναντι του 0,22 W/(mK) των υπολοίπων PP που υπάρχουν από  τις υπόλοιπες εταιρείες της αγοράς (με "UV" ή anti UV).

Το προιόν αφορά μόνο λέβητες συμπύκνωσης και αποτελείται από 75% PP ενώ το υπόλοιπο 25% περιέχει βελτιωτικά για να προσδώσουν βελτιωμένες ιδιότητες στο προϊόν.

 

H διαφορά του εν λόγω νέου προϊόντος σκούρο καφε-γκρι RAL 8019 έγκειται σε πέντε βασικά σημεία σε σχέση με τον ανταγωνισμό:

 

- Είναι σε ένα ουδέτερο χρώμα διαφορετικό του μαύρου, που έχει μελετηθεί κατάλληλα ώστε να ταιριάζει για μεγάλο αριθμό κτιρίων. Προσομοιώνει τον παλαιωμένο χαλκό.

 

- Έχει πραγματική πιστοποίηση το παραγόμενο προϊόν (με σήμανση LE στην κωδικοποίηση ΕΝ 14471) και με ρητή αναφορά ότι κάνει και για εξωτερική τοποθέτηση (το αναφέρει το προϊόν πάνω του). Το πιστοποιητικό αντιστοιχεί απόλυτα στο παραγόμενο προϊόν εν αντιθέση με άλλους κατασκευαστές.

 

- Έχει πολύ χαμηλή θερμική αγωγιμότητα (μικρότερη από το 1/3 του PP) που σημαίνει ότι διατηρεί τη θερμοκρασία καυσαερίων για μεγάλο μήκος του και ελαττώνεται ο κίνδυνος σχηματισμού πάγου εντός των τοιχωμάτων της καπνοδόχου.

 

- Έχει πλήρη συμβατότητα με το υπόλοιπο σύστημα λευκών καπνοδόχων της OLI γεωμετρικά και έχει τη μέγιστη πιστοποίηση υπερπίεσης Η1 (5000 Pa) σε αντίθεση με άλλα συστήματα.

 

- Διατίθεται σε σημαντικά μεγαλύτερο πάχος πλαστικού τοιχώματος σε σχέση με τον ανταγωνισμό (ως και 35% σε ορισμένες διατομές).

 

Το προϊόν βασίστηκε σε πολυετή εξέλιξη που έγινε σε συνεργασία με τη μητρική εταιρεία (VALSIR) και φέρει γερμανικές πιστοποιήσεις